Владимир, это сайт антицерковный. Это не РПЦ, а секта.
https://azbyka.ru/otechnik/Zhitija_svjatykh/starets-iona-kievskij-poslushnik-serafima-sarovskogo/ Старец Иона Киевский – послушник Серафима Саровского
(† 1902)
Рукопись старца
Посем прикоснулся рукою, раною гвоздинною, к груди сердца моего и рече: "Виждь, сердце твое да будет Мне, даждь ты его Мне, да будет сердце твое у Меня", И Господь, видев, как все поле и все нивы, приемшие посевы семян пшеницы доброй, чистой и хорошей, все оживши зазеленели; птицы те многие, приемшие пищу, отлетели, а другие многие большие и малые, и прилетевши получают зерна в пищу, говорит мне: "Прииди ближе к горе пшеницы и разумно осмотри, сколько отыде оной, и умалися от давания твоего или кое знамение есть ей изсякнувшей, и умалися ли оная?" И я, приступив смотря прилежно, и вижу, нигде нет знака умаления оной, гора вся пшеницы полна, как было и впервые. И рече: "Что обрел еси, еда умалися?" - "Ни, Господи, нет места онаго или углубления, идеже я почерпал доброе зерно пшеницы Твоей, Господи."
И говорит: "А тебе да ведомо будет: утверди сердце твое в разуме и дело твое проходи и свершай в мудрости и блюди - не буди дряхл или малодушен, но трезвися и бодрствуй, благодушествуй всегда. Мерило моей доброй пшеницы зерна, якоже видиши оную и осязаеши руками твоими - никакоже оставляй тщетным, еже не дати ея полу разнородну и возрасту различну.
Поля сии велики и нивы пространныя, ждущие, готовыя, алчущия и жаждущия прияти семена в пищу и в насыщение себя - образ есть сей: приидут оные дни, и уже есть ныне, обрящу сердца многих человеков к тебе Духом Святым предуготованныя. Жаждущие и алчущие придут, сии прияти слово в мудрости и солею растворенное слово ждут от тебе, и ты не страшайся их, но утоли болезнь, скудость, нищету, алчбу и жажду и всем вся подавая в любви, сострадании, мудрости, терпении и силе, благорастворены в вере, надежде, любви и истине. Разумей ныне сия, како ныне семо приидох к тебе не треском и шумом, но миром любве и тишины, ибо котел и хощу всем спастися и быти спасенным всем. И очи твои узрят всего Меня, и весь есмь, якоже днесь видят очи твоя. Предупреждаю тя и предуготовляю тебя к делу сему святаго послушания, иже приидет к тебе во все оное время, и ты бди, мужайся, крепися в терпении, любви и благодушествуй всегда. Разумей, яко Аз есмь с тобою всегда. Избрал бо тя быти орудием дела Моего, и Аз творю тобою дело Мое, помни сия, яко избрах тя орудием дела Моего, и Аз делаю вся в тебе, не могу бо зрети хлад, мраз, глад, страждущих в жажде человеков из людей Моих, ихже возлюби душа Моя. Всех их ради не щажу Себе. Наведу же птицы сия, их же ты видел еси, и дал еси им пищу в снедь, и обрящу вся оныя к тебе, и ты послужи им Мене ради и не стужи оных, яко много грядут к тебе.
Разумей, все сии идут не к тебе, а ко Мне. Все сии Духом Святым наставлены есть, и ты всем им разумно в любви послужи".
Господи, Даруй туне Елене здравие и силы!
Святая Царица Небесная, Помоги Елене!